Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

(+18)...1o Ελληνικό Αντρικό Casting - H Νέα Τσόντα από την Sirina


H νέα ταινία από την Sirina Entertainment , είναι γεγονός .

Τα κορίτσια είναι λίγο - πολύ γνωστά , αφού η παραγωγή αυτού του DVD , έγινε με κριτήρια , και συνταγή που συμφωνεί στο γνωμικό:

΄΄Ομάδα που κερδίζει , δεν αλλάζει .΄΄

Έτσι η Βούλα Βαβάτση


η Τζούλια Αλεξανδράτου


και φυσικά η Ηλέκτρα Γαλανού


είναι οι βασικές πρωταγωνίστριες , για μια ακόμα ταινία της γνωστής πλέον Ελληνικής εταιρίας παραγωγής αισθησιακών ταινιών. 
Στο πρώτο μέρος το DVD περιέχει τη γνωστή Βούλα Βαβάτση να επιδίδεται στο γνωστό άθλημα , με λουόμενους σε κάποια παραλία......στη συνέχεια του DVD , η Βούλα φαίνεται να ανταγωνίζεται στα ίσια την Τζούλια , αφού προσπαθεί να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ , σε τεχνική και διάθεση ,

με τους ΙΔΙΟΥΣ  Μαύρους ,που είχαν κανονίσει την Τζούλια . Στο δεύτερο μέρος Τζούλια Αλεξανδράτου και Ηλέκτρα Γαλανού , σε ρόλο έμπειρων πλέον δασκάλων , αναλαμβάνουν να ρίξουν στα βαθιά νεαρούς επίδοξους επιβήτορες και έτσι ,περνάνε από Casting υποψήφιους ηθοποιούς για πρωταγωνιστικούς ρόλους στα DVD-TSONTES του Σειρηνάκη.

 


Αυτά ....


Όλοι κλικ εδώ.


Η πολιτική του blog , όσο αφορά τα σχόλια κάθε ανάρτησης είναι να μην διαγράφονται , να μην λογοκρίνονται ,και να μην περνούν από έγκριση , πριν την δημοσίευσή τους . 
Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε τώρα? 
Να κοιτάμε ποιος γράφει τι και πως ?
Θα σας παρακαλέσω να μην γράψετε κάποιο link ,είτε rapidshare , είτε torrent ,  που θα οδηγήσει σε παράνομο download , του DVD


tags... free download Τζούλια Αλεξανδράτου 3 dvd
download Ελληνικό Αντρικό castingt sonta video
Ελληνικό Αντρικό casting rapidshare-torrent
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ad24.gr

Τα Καλύτερα της Εβδομάδας

Advertising