Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

14 Μαρτίου ... Χρόνια πολλά σε όλους .

Μεγάλη γιορτή σήμερα......Χρόνια πολλά σε όλους .
Στον αντίποδα της Εορτής των ερωτευμένων  , και ακριβώς έναν μήνα μετά , χωρίς ακριβά δώρα , δαχτυλίδια και υποσχέσεις που προσδοκούν στο πάντα , αλλά διαρκούν , ελάχιστα , έρχεται η πιο ρεαλιστική γιορτή .Αν θεωρήσουμε την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου , σαν την γιορτή εκείνη που αναφέρεται στην γυναίκα , με δώρα από τους άνδρες  , σε συσκευασία καρδούλας , με λουλουδάκια , και ρομαντικά δείπνα , η σημερινή γιορτή δεν προϋποθέτει τέτοια μεγαλεία .
Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα της μπριζόλας και της πεολειχίας. Από πλάκα έγινε θεσμός και γιορτάζεται από το 2002!

Ο ευρηματικός ραδιοφωνικός παραγωγός, Τομ Μπέρτσι,του σταθμού 103.7FNX, που εδρεύει στο Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑσιχαινόταν την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου και όλα αυτά περί έρωτος και λουλουδιών.

Tη σελίδα του Tom Birdsey στο MySpace , μπορείτε να επισκεφθείτε εδώ .Έτσι, λοιπόν σκέφτηκε έναν μήνα ακριβώς μετά την γιορτή των ερωτευμένων να καθιερώσει την γιορτή της μπριζόλας και της πεολειχίας, προφανώς για να πάρει την εκδίκηση του, μιας που θεωρεί ότι ο Αγ. Βαλεντίνος είναι μόνο για γυναίκες!!
Αντί για λουλούδια και σοκολάτες, οι fans της εορτής δέχονται ως δώρα μπριζόλες και… πεολειχία.Το λέει και ο τίτλος!!!Τι δεν καταλαβαίνετε;Σύνθημα της ημέρας είναι: Δείξε στον άνδρα σου πόσο νοιάζεσαι,Tο ζήτημα έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις ,που κυκλοφορούν μπλουζάκια, εσώρουχα, μέχρι και κούπες για τον εορτασμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ad24.gr

Τα Καλύτερα της Εβδομάδας

Advertising