Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

SMS___SEX...TING

Μια νέα μόδα κατακλύζει τη χώρα μας!


 Μετά το chatting, τo messaging ή το twitting...


... το sexting είναι αυτό που παίρνει τα μυαλά των Ελλήνων. Πρόκειται για νέο είδος ερωτικής προσέγγισης μεταξύ φίλων του αντίθετου φύλου, με σκοπό τη σαρκική απόλαυση.Ο όρος «sexting» έγινε γνωστός στη Βρετανία και την Αμερική το 2005.
 Απτό παράδειγμα, η περίπτωση του διάσημου ζεύγους Tόνι Πάρκερ και Εύας Λονγκόρια, που χώρισε πριν από λίγες εβδομάδες. Αιτία του διαζυγίου, όπως δήλωσε η ίδια η ηθοποιός, ήταν ένα μήνυμα στο κινητό του Πάρκερ, αφού τον έπιασε στα πράσα να κάνει sexting με μια κοινή τους φίλη.Εδώ και μερικούς μήνες το φαινόμενο έχει γίνει μόδα και στη χώρα μας, αλλά οι ειδικοί επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, αφού πίσω από το sexting ελλοχεύουν και αρκετοί κίνδυνοι. Η διαδικασία αφορά μόνο γνωστούς ή ακόμα και κολλητούς φίλους.

Ο τρόπος με τον οποίο πραγματοποιείται είναι απλός και γίνεται με συνοπτικές διαδικασίες, αρκεί να υπάρχει διάθεση για σεξ και ένα κινητό τηλέφωνο. Στο παιχνίδι αυτό συμμετέχουν κλειστές ομάδες φίλων που φτάνουν μέχρι και είκοσι άτομα.Το sexting μπορεί να γίνει στον τόπο εργασίας μεταξύ δύο συναδέλφων ή ακόμη και ανάμεσα σε φίλους που έχουν μεγαλώσει μαζί. «Θέλω να αγγίξω το κορμί σου» γράφει στην κολλητή του φίλη ένας από τους χρήστες.
«Πρόκειται για ένα νέο είδος ερωτικής προσέγγισης, χωρίς φλερτ και περισσότερες δεσμεύσεις» εξηγεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Σεξολογικής Εταιρείας Κωνσταντίνος Ρωμανός και προσθέτει:
 «Η τεχνολογία έχει εισχωρήσει και στις διαπροσωπικές σχέσεις. Η έλλειψη χρόνου για να ασχοληθούμε με το αντίθετο φύλο οδηγούν στο κυνήγι της σαρκικής και μόνο απόλαυσης. Οι άνθρωποι αρκούνται στο να περνάνε καλά και αναζητούν λίγες στιγμές ηδονής».Εκτός όμως από τα ερωτικού περιεχομένου μηνύματα στο sexting οι ενδιαφερόμενοι ανταλλάσσουν επίσης και γυμνές τους φωτογραφίες για να προσελκύσουν το... αντικείμενο του πόθου τους, γεγονός που πολλές φορές δεν έχει αίσια κατάληξη, αφού δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι επίμαχες φωτογραφίες κυκλοφορούν από κινητό σε κινητό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ad24.gr

Τα Καλύτερα της Εβδομάδας

Advertising